niels horeman

coaching en training

Individuele coaching:

Hoe werkt het?

1. Boek een Ophelderingsessie → 2. Ervaar een klik Nee/ Ja → 3. Kies een Pakket→ 4. Begin te groeien

 

Stap 1 Boek Een Ophelderingsessie:
Alle coachingsopdrachten beginnen met een eerste Ophelderingsessie. Een sessie kan telefonisch, via Skype of face-to-face plaatsvinden. Als je in de buurt van Amsterdam woont, kun je ook tijdens het wandelen coaching krijgen. Het is bewezen dat het de creativiteit en mentale energie stimuleert.

Stap 2 Laten We Samenwerken:
Als we besluiten om onze samenwerking voort te zetten, zal ik een op maat gemaakt coachingspakket voor je samenstellen. Dit kan bestaan uit 1-1 sessies, rollenspellen, design thinking, een ontwikkelpakket met ervaringsgerichte oefeningen, groepsworkshops, online check-ins en meer.

Stap 3 Kies Een Pakket:
Ik heb verschillende manieren om jou te helpen. Afhankelijk van uit de Ophelderingsessie komt (jouw vraag en situatie) zal het een aanbod zijn op basis van de volgende mogelijkheden.

Stap 4 Begin Te Groeien:
De coachingagenda is van jou. Ik help klanten meestal met:

 • Groeien als een persoon en als professional
 • Effectieve communicatie met zichzelf en anderen
 • Verbetering van zelfzorg & work/life balance
 • Vergroten van hun zelfvertrouwen en omgaan met hun innerlijke criticus
 • Verduidelijken wat ze willen in hun leven en carrière
 • Plannen hoe je er moet komen
 • De moed vinden om risico’s te nemen
 • Overtuigend presenteren en zichtbaar zijn

 

Paketten:

Elements
(3 maanden)

De Praktijkverkenner. Je hebt een concrete uitdaging en je zoekt naar antwoorden en handige skills.

Transformatie
(6 maanden)

De High-Achiever. Voor degenen die serieus bezig zijn met transformatie en permanente verandering zoeken.

Embodiment
(12 maanden)

De Leider. Voor degenen die klaar zijn om hun leven op ongekende manieren te creëren en hun waarheid te belichamen.

Intensive
(2 dagen)

Total immersion. Een combi pakket voor snel resultaat in korte tijd.

1. Elements Pakket (3 maanden)
De Praktijkverkenner. Voor degenen die beginnen met coaching en zoeken naar antwoorden en nieuwe skills.


Voorbeeld van jouw situatie:
Je ervaart uitdagingen in communicatie met collega’s en klanten. Je vraagt je af of dit werk echt bij je past. Of je wil wel hogerop, maar bent bang dat je over het hoofd wordt gezien. Je vraagt je af wat ervoor nodig is om beter te onderhandelen of overtuigend te presenteren.

Wat we doen:
Met concrete oefeningen en speelse interventies vergroten we je bewustzijn, versterken we jouw skills en vinden we de juiste stappen.


Resultaat:
 • Effectieve communicatie
 • Zichtbaarheid
 • Werk dat past
2. Transformatie Pakket (6 maanden)
De High-Achiever. Voor degenen die serieus bezig zijn met transformatie en permanente verandering zoeken.


Voorbeeld van jouw situatie:
Je wil veel, je kan veel en je begrijpt veel. Maar je moet ook veel. Soms ook van jezelf. Er lijkt weinig tijd voor plezier, gemak of gewoon voor jezelf. Je hebt veel ballen in de lucht en dat wil je anders aanpakken. Maar het is zoveel en het punt is: wat belangrijk is stel je vaak uit. Of het moet perfect. (Eigenlijk weet je dit ook allemaal; je hebt geen coach nodig want je vraagt liever niet om hulp.)

Wat we doen:
Via intensieve samenwerking, verdiepende vragen en praktijkopdrachten krijg je zicht op je patronen en help ik je jezelf uit de weg te gaan. Een scala aan coachingsmethodieken en gedragsverandering in de praktijk ondersteunt je bij het ervaren van flow en ruimte.

 
Resultaat:
 • Balans en gemak in werk/ privé
 • Duurzaam doen wat jij je voorneemt
 • Werken en succes op jouw voorwaarden
 • Plezier hebben
3. Embodiment Pakket (12 maanden)
De Leider. Voor degenen die klaar zijn om hun leven op ongekende manieren te creëren en hun waarheid te belichamen.

Voorbeeld van jouw situatie:
Je weet dat je het in je hebt om echt verschil te maken, maar je komt steeds vast te zitten in dezelfde patronen. Je kent je talenten en uitdagingen en verlangt naar groei, maar je mist iemand die met je meekijkt. Iemand die zorgt dat je op koers blijft en de juiste stappen blijft zetten. Je weet dat echte transformatie commitment vraagt en je bent bereid om iedere dag iets te doen (of te laten) om verder te komen.

Wat we doen:
We volgen een op maat gemaakt programma van 12 maanden, ontworpen om je authentieke leiderschap in uitdagende situaties te versterken.

 
Resultaat:
 • Persoonlijk leiderschap
 • Je dromen waarmaken
 • Autonomie en groei
 • Verschil maken
4. Intensive Pakket (2 dagen)
Dit is een combi pakket voor snel resultaat in korte tijd (total immersion).


Voorbeeld van jouw situatie:
Je hebt binnenkort een presentatie of een belangrijke nieuwe functie waar je voor klaargestoomd wil worden. Of je wil bepaalde communicatieve skills ontwikkelen en snel implementeren en je hebt geen tijd voor een langer traject.

Wat we doen:
We gaan je volledig onderdompelen in ervaringsgerichte oefeningen en 1-1 coaching. We beginnen met het eind: jouw gewenste resultaat. De inzichten worden direct toegepast, resultaten teruggekoppeld en skills verdiept. On the job en op maat.

 
Resultaat:
 • Groeispurt
 • Zelfvertrouwen
 • Direct toepasbaar succes

Waarmee kan ik je helpen?

Ik reserveer 2 uur voor je. De Ophelderingsessie kost eenmalig 40,-
Het is geen ‘taster’, of verkapt salesgesprek, maar echt hulp.
Je krijgt sowieso inzicht en we kijken of het klikt.

Een Ophelderingsessie geeft je inzicht in wat je wil, wat je tegenhoudt en wat je kunt doen. Het kan in mijn ruimte in Amsterdam, of via Skype.
Er is 2x per maand een Ophelderingsessie op donderdagavond of vrijdagmiddag, dus reserveer je plek hier

Waar coaching op neerkomt

Meer Helderheid Meer Keuzes Meer skills Meer Power Meer Impact Meer Success

Ik ben er niet om je te vertellen wat je moet doen. Ik help je gedrag af te stemmen met wie je bent en wat je verlangt. Mijn coachingstijl is faciliterend. Ik zal je helpen te denken vanuit verschillende perspectieven. We gaan een wereld van mogelijkheden openen. Ik help je bewust worden van je belemmerende overtuigingen en patronen. En vaak zullen we onze mouwen opstropen en experimenteren.

Meer dan al mijn slimme vragen of waarnemingen, is het onze relatie die je zal helpen groeien. Het zal gebaseerd zijn op warmte, acceptatie en verbinding. Ik zal je een veilige plek bieden om jezelf te zijn, te verkennen en te experimenteren.

Wordt het soms een uitdaging? Ja. Verandering is altijd uitdagend, maar op een opwindende, speelse manier. Ik ben toegewijd om eerlijk tegen je te zijn. Ik zal je de dingen vertellen die andere mensen in je leven misschien niet zeggen. Ik zal altijd aan jouw kant staan.

Dit soort coaching is niet voor angsthazen, en niet voor diegenen die antwoorden op een presenteerblaadje willen krijgen. Dit is een transformatief proces – dus kom met een honger en nieuwsgierigheid om te transformeren, en kijk hoe de magie zich ontvouwt.

Ik kan er nog veel meer over zeggen, maar transformationele coaching moet worden ervaren om begrepen te worden. Laten we samen een Ophelderingsessie doen (zonder verplichtingen) zodat je zelf kan zien of coaching iets voor je is.
Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan!

        
Success Starts Today.
Download this free...Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
YOUR EMAIL