niels horeman

coaching en training

Hoe zou het zijn
om meer te bereiken door minder te doen?
Wat is ervoor nodig om het gat te dichten
tussen wat je doet en wie je bent?

Herken je dit?

Je bent slim
Je bent ambitieus
Je bent gepassioneerd
Je kan veel dingen behoorlijk goed

Alleen, het komt er niet altijd uit

Welkom.
Je bent verder dan je denkt.

De grootste uitdaging voor professionals zoals jij is dat je zoveel kan, en zoveel wil, dat je blokkeert. Tijdens je studie en gedurende de eerste jaren van je werkende leven leken de mogelijkheden oneindig. Maar nu denk je soms ‘is dit het nou?’ Je ambitie brandt nog altijd, maar steeds vaker bots je tegen de realiteit van alledag. Harder werken is niet de oplossing. Sterker nog: juist de kwaliteiten die je tot hier brachten zijn precies de reden dat je niet verder komt. Dus je gaat verstoppen, aanpassen, twijfelen. En omdat je zo bezig bent met oplossingen, pleasen, en zorgen voor anderen, vergeet je één ding.

Jezelf.

Ik ben een expert in mensen verbinden met zichzelf. En dit is wat ik over jou weet:

In mijn werk als coach, trainer en trainingsacteur heb ik 9 kwaliteiten ontdekt die professionals zoals jij succesvol maken, en tegelijkertijd in de weg zitten. Je talenten worden je uitdagingen.

  1. Je bent een meester in oplossingen

Je krijgt energie van onbekende situaties die jouw expertise vereisen. Alleen, omdat je patronen herkent zie je problemen al ver van tevoren aankomen. Daardoor zit er voor jou geen uitdaging meer in. Dus je gaat uitstellen, te laat komen, of vermijden. En je verliest je lange termijn doelen uit het oog.

  1. Je intelligentie is je kracht.

Je bent gewend aan intellectuele prikkeling, tijdens je opleiding en in je omgeving, dus je eerste reflex is: begrijpen (zie #1 oplossingen). Echter, situaties (en mensen) zijn vaak complex. Dat vraagt om meer dan kennis en redeneren: emotionele intelligentie en intuïtie.

  1. Je bent gepassioneerd

De kracht van je gedrevenheid zorgt er voor dat je alle mogelijkheden tegelijk lijkt te zien –en wil uitvoeren- waardoor je overspoeld raakt. Als er zoveel opties zijn, is het lastig kiezen en daadwerkelijk beginnen.

  1. Je zorgt graag voor anderen

Omdat je weet hoe belangrijk samenwerken is, zal je altijd proberen het beste uit een ander te halen. Bovendien voelt het gewoon goed om iets bij te dragen. Maar die hoge standaard lukt het nauwelijks om een keer Nee te zeggen, zonder je schuldig te voelen.

  1. Je hebt diepe, conflicterende waarden die boven komen naarmate je meer succes hebt.

Je gedrevenheid en levenshouding komt voort uit onderliggende waarden en commitments. Als het je niet lukt om iets te bereiken wat voor jou waardevol is, dan ligt daar vaak een sterkere en concurrerende waarde onder, waarvan je je niet bewust bent.

  1. Je streeft naar perfectie.

Hoe meer je hebt kunnen bereiken volgens je eigen standaard, hoe groter de kick, des te hoger leg je de lat voor de volgende keer. Dat creëert een innerlijke druk die je verlamt. Ik zal niet zeggen dat je met minder tevreden moet zijn, maar ik zal je helpen om jezelf uit de weg te gaan.

  1. Je bent gericht op de toekomst.

Omdat je gericht bent op verbeteren, kun je snel handelen zodra je de kans ziet. Daardoor neem je zelden de tijd om te vertragen en stil te staan bij de uitdagingen die steeds terug komen, en heb je geen zicht op je belemmerende patronen.

  1. Je hebt geen hulp nodig

Nee, echt niet. Je bent gewend om dingen zelf op te lossen. Autonomie staat hoog op je lijst van waarden. En eeeh, kwetsbaarheid, tja, die staat wat lager. Daardoor mis je de kans om te groeien. En om je relaties te verdiepen, bijvoorbeeld in de vorm van je eigen ondersteuningsteam.

  1. Je hebt niemand die je ‘de waarheid’ zegt.

Omdat je oplossingsgericht en conflictvermijdend bent, en je gesprekken graag gezellig houdt, wordt het steeds lastiger om je werkelijk te openen. En omdat je anderen weinig aanleiding geeft, zullen er niet veel mensen zijn die je vertellen wat er werkelijk in hen leeft. Hoe kun je dan groeien?

Ik ben vaak een van de weinige mensen in de wereld van mijn klanten die er niet is om hen te pleasen. Ik zal heel eerlijk zijn, als dat nodig is. Ik luister met veel empathie naar je verhalen, je angsten. Maar daar laten we ons niet door tegenhouden. Dus ik zeg wat niemand in je omgeving durft te zeggen. Dat doe ik vanuit mijn eigen authenticiteit en kwetsbaarheid.

Kijk hier hoe ik je kan ondersteunen

Waarmee kan ik je helpen?

Ik reserveer 2 uur voor je. De Ophelderingsessie kost eenmalig 40,-
Het is geen ‘taster’, of verkapt salesgesprek, maar echt hulp.
Je krijgt sowieso inzicht en we kijken of het klikt.

Een Ophelderingsessie geeft je inzicht in wat je wil, wat je tegenhoudt en wat je kunt doen. Het kan in mijn ruimte in Amsterdam, of via Skype.
Er is 2x per maand een Ophelderingsessie op donderdagavond of vrijdagmiddag, dus reserveer je plek hier

        
Success Starts Today.
Download this free...Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
YOUR EMAIL