Herken je dit?

Je bent slim
Je bent gedreven
Je kan veel dingen behoorlijk goed

Alleen, het komt er niet altijd uit

Welkom.
Je bent verder dan je denkt.

Bij veel professionals zoals jij zie ik dezelfde uitdaging. Gedurende de eerste jaren van je werkende leven leken de mogelijkheden oneindig. Maar steeds vaker denk je ‘is dit het nou?’ Je ambitie brandt nog altijd, maar regelmatig bots je tegen de realiteit van alledag.

Harder werken is niet de oplossing. Sterker nog, juist de kwaliteiten die je tot hier brachten zijn precies de reden dat je niet verder komt. Dus je gaat verstoppen, aanpassen, twijfelen. En omdat je zo bezig bent met oplossingen, pleasen en zorgen voor anderen, vergeet je één ding.

Jezelf.

Ik ben een expert in mensen verbinden met zichzelf. En dit is wat ik over jou weet:

In mijn werk als coach, trainer en trainingsacteur heb ik 9 kwaliteiten ontdekt die professionals zoals jij succesvol maken, en tegelijkertijd in de weg zitten. Je talenten worden je uitdagingen.

  1. Je bent een meester in oplossingen

Je krijgt energie van situaties die je denkvermogen aanspreken. Maar omdat je patronen snel herkent, heb je minder uitdagingen. Dus je gaat uitstellen, te laat komen of twijfelen. En je verliest je dromen uit het oog. Wat wil je nou echt?

  1. Je intelligentie is je kracht.

Je bent gewend aan intellectuele prikkeling, dus je eerste reflex is: begrijpen (zie #1 oplossingen). Echter, situaties (en mensen) zijn vaak complex en ambigu. Dat vraagt om meer dan alleen kennis en redeneren. Hoe ontwikkel je emotionele intelligentie en intuïtie?

  1. Je bent gepassioneerd

Je gedrevenheid zorgt er voor dat je alles tegelijk ziet –en wil uitvoeren- waardoor je veel van jezelf moet en overspoeld raakt. Als er zoveel opties zijn, is het lastig kiezen en daadwerkelijk beginnen. Of omgekeerd: kun je op tijd stoppen en ontspannen?

  1. Je zorgt graag voor anderen

Je geeft graag, omdat samenwerken belangrijk voor je is. Bovendien voelt het gewoon goed om iets bij te dragen. Maar het is lastig om eens ‘Nee’ te zeggen, zonder je schuldig te voelen. Hoe verander je een transactionele relatie naar een betekenisvolle en gelijkwaardige verbinding?

  1. Je hebt diepe, conflicterende waarden die boven komen naarmate je meer succes hebt.

Wat je hebt bereikt leek vanzelf te gaan. Het kwam voort uit je onderliggende waarden en drijfveren. Er is echter ook een concurrerende waarde die averechts werkt en je nu tegenhoudt. Daarvan bewust worden is nodig, zodat je nieuwe keuzes kan creëeren om je next level te halen.

  1. Je streeft naar perfectie.

Hoe meer je bereikt, hoe groter de kick, des te hoger leg je de lat. Dat creëert een innerlijke druk die je verlamt. Ik zeg niet dat je met minder tevreden moet zijn. Ik help je om jezelf uit de weg te gaan.

  1. Je bent gericht op de toekomst.

Je denkt snel in hypothetische scenarios. Daardoor neem je zelden de tijd om te vertragen en bij jezelf stil te staan. Simpelweg aanwezigheid wijst je op concrete mogelijkheden in het hier&nu.

  1. Je hebt geen hulp nodig

Nee, echt niet. Je bent gewend om dingen zelf op te lossen. Autonomie staat hoog op je lijst van waarden. En eeeh, kwetsbaarheid, tja, die staat wat lager. Daardoor mis je de kans om te groeien. En om je relaties te verdiepen, bijvoorbeeld in de vorm van je eigen ondersteuningsteam.

  1. Je hebt niemand die je ‘de waarheid’ zegt.

Omdat je focust op de inhoud en je gesprekken graag gezellig houdt, wordt het steeds lastiger om je werkelijk te openen. En omdat je anderen weinig aanleiding geeft, zullen er niet veel mensen zijn die je vertellen wat er werkelijk in hen leeft. Hoe kun je dan groeien?

 

Wat we kunnen doen.

Ik ben vaak een van de weinige mensen in de wereld van mijn klanten die er niet is om hen te pleasen.

Ik luister met veel warmte en empathie naar je verhalen en je angsten. Maar daar laten we ons niet door tegenhouden. Dus ik zal heel eerlijk zijn en zeggen wat niemand in je omgeving durft te zeggen. Dat doe ik vanuit mijn eigen authenticiteit en kwetsbaarheid.

Ik geloof ook dat je zelf de antwoorden in je hebt. Onze samenwerking is erop gericht om dit weer vrij te maken.

De beste manier die ik ken om je hierbij te helpen is je dit te laten ervaren in een gesprek. Daarom hou ik iedere week ruimte vrij voor een Ophelderingsessie.

Klik hier om een Ophelderingsessie in te boeken.

Wat is ervoor nodig om het gat te dichten
tussen wat je nu doet en wie je wil zijn?

Waarmee kan ik je helpen?

Ik reserveer 1 1/2 uur voor je. De Ophelderingsessie kost eenmalig 40,- Het kan in mijn ruimte in Amsterdam, of via Zoom.

Een Ophelderingsessie geeft je inzicht in wat je wil, wat je tegenhoudt en wat je kunt doen.
Er is voor mij geen verschil tussen deze sessie met jou en die met mijn klanten.
We werken samen, je krijgt sowieso inzicht en we kijken of het klikt.

Er is 2x per maand een Ophelderingsessie op donderdagavond of vrijdagmiddag, dus reserveer je plek hier