Jij bent:

 • Bereid om in jezelf te investeren
 • Hongerig voor verandering – klein of groot
 • Gemotiveerd om uit je comfortzone te stappen
 • Klaar om de leiding en verantwoordelijkheid over jezelf te nemen
 • Open om in jezelf te geloven (of in mij tot je het zelf kunt)

Ik ben:

3 in 1

 • Professionele coach met diverse geaccrediteerde opleidingen
 • 16+ jaar trainer in communicatie en persoonlijke ontwikkeling
 • 25+ jaar acteur, regisseur en televisiemaker (design thinking)

Mijn achtergrond
Ik hou van leren. Ik onderbouw mijn werk als coach met diverse studies neuroscience, mindfulness, embodiment, etc. Als communicatietrainer heb ik honderden bedrijven en professionals aan de binnenkant gezien. Als acteur verplaats ik mij dagelijks in anderen. Een schat aan ervaring met gedragsverandering en creativiteit.

Mijn filosofie: practice what you preach
Echter, ik vraag mijn klanten niks dat ik niet zelf bereid ben om te doen. Ik weet wat het is om gecoacht te worden. Het is vooral mijn eigen coach en therapeut die helpt me te blijven groeien. Bijvoorbeeld om me eraan te herinneren dat ik ook o.k. ben als ik niet studeer 😉 Hulp krijgen helpt mij ook.

Mijn vorige werk: spelen met gedrag
Zo lang als ik me kan herinneren hou ik ervan om me bezig te houden met menselijk gedrag. Eerst in mijn eigen leven – het analyseren en creëren van mijn eigen gedachtenspinsels. En experimenteren met manieren van zijn in de wereld. Vervolgens heb ik er mijn werk van gemaakt als acteur.

Mijn les: uit mijn hoofd – in mijn lichaam
Het belangrijkste dat ik heb geleerd is op mijn gevoel te vertrouwen. Ik probeerde alles eerst te begrijpen, was verbaal sterk en kwam er mee weg (dacht ik). Dat werkte niet meer. Ik voelde me machteloos, gefrustreerd en leeg. Pas toen ik mijn lichaam en intuitie heb leren integreren, klikte het voor mij. Daardoor heb ik nu betekenisvolle relaties, voldoening en zelfvertrouwen.

Mijn WHY
Ik geloof dat iedereen gelukkig word van groeien en een verschil maken. Dit is mijn manier om de wereld een beetje beter achter te laten. Bovendien leer ik van al mijn klanten. Dat maakt me een rijker mens. Win-win.

Mijn waarden
Het is mooi en zinvol om mensen met zichzelf te verbinden, zodat ze hun wereld bewust gaan creëren. Mijn waarden zijn bewustwording, creativiteit, verbinding, schoonheid en zingeving.

En jij?
Wat zijn jouw waarden?
Waar droom jij van?
Wat houdt je tegen?

Mijn kracht is mijn antenne
Ik werk ik graag met introverte professionals in cognitieve beroepen. Soms zitten ze vast in hun hoofd, net als ik vroeger. Ik hou ervan om iemands innerlijk te ontdekken en vrij te maken, voor meer “aliveness”.

Ik kom het meest tot leven als ik vastgeroeste patronen kan ontregelen en vervolgens mijn nieuwsgierigheid volg. Ik stel bijvoorbeeld een verdiepende vraag, zodat je iets anders gaat zien. Of ik geef je een confronterende oefening die blootlegt waar jij jezelf in de weg zit. Best irritant soms, maar waardevol en bevrijdend. We vinden spelenderwijs alternatieven om je binnenwereld te vertalen naar acties in de buitenwereld.

Mijn ideale klanten
Ik werk graag samen met gedreven, verstandige, hartelijke, bewuste en moedige mensen met een grote binnenwereld, die de wereld graag iets mooier willen maken.

Mijn doel: potentieel vrijmaken
Ik gun jou om vanuit je kern te leven en geef je handvaten voor persoonlijk leiderschap. Dat wil zeggen, weten wie je bent geworden en zien wie je kunt zijn. Empathie is hierbij onmisbaar. En humor, lachen om jezelf vooral.

Mijn idee van succes
Ik ga je niet vertellen wat je moet doen. Omdat ik geloof dat je zelf veel beter weet. Voelt nu misschien niet zo. Dat gaan we samen ontdekken. Ik ben niet je typische ‘succes’ coach. Mijn werk gaat niet alleen over resultaten. Maar resultaten zijn onvermijdelijk wanneer je met me werkt. Je bent veranderd, op jouw voorwaarden, met voldoening. Dat is succes.

Mijn reis: leren ervaren
Mijn reis leidt me langs documentaires maken, acteren, theater maken, communicatietrainingen geven en coachen. Vele avonturen die neerkomen op waarnemen, verbinden en helpen creëren. Mijn tijd en geld besteed ik altijd aan 2 dingen: leren en ervaren. En plezier maken onderweg!

Mijn inzicht:
Geluk komt niet voort uit het behalen van doelen. Het komt van vooruitgang naar een waardige droom en de persoonlijke groei die dit activeert. Het gaat om wie je onderweg wordt. Dat betekent zowel veranderen als accepteren.

Ik ben gestopt met “denken hoe ik zou moeten zijn”. Ik voel me soms nog steeds best machteloos, gefrustreerd en leeg. De vooruitgang is dat ik dit mag van mezelf en dat het mijn keuzes niet bepaalt. Dat scheelt een hoop. Als ik terugkijk naar wie ik was, kan ik zeggen dat ik lekker vooruit ga! Dat is voor mij geluk.

Dit is krachtig, vooral als ik hiermee kan bijdragen aan anderen en terug kan geven wat ik heb geleerd.

Mijn omgeving
Ondertussen heb ik diverse fantastische leraren – mijn ouders, regisseurs, collega’s en vele spirituele mentoren en coaches. Al deze mensen inspireren me. Niet alleen met wat ze doen, maar vooral met hoe ze in het leven staan.

Nu woon ik met mijn vriendin Laura en dochter Maya in Amsterdam waar ik mensen help om van binnen naar buiten te leven. Met bewustwording en praktische skills help ik ze om zowel materieel als spiritueel succes te behalen.

Ik hou van mijn klanten, van het werk dat we doen en ik hou ervan om het in de wereld te brengen.

En jij?
Wie ben jij geworden?
Wie zou je willen zijn?

Wat je kunt verwachten:

 • Oordeelvrije zone
 • Volledige vertrouwelijkheid
 • Hulp in het creëren van helderheid
 • Opbouwen van zelfvertrouwen
 • Inspiratie om te handelen, ondanks angst of saboterende gedachten
 • Een doorbraak in wat je tegenhoudt
 • Uitdaging om je energie te richten op wat je werkelijk wil
 • Vertaling van je dromen in haalbare doelen
 • Een partner in transformatie

Hoe weten we of we een juiste match zijn?
Vraag een Ophelderingsessie aan!

Waarmee kan ik je helpen?

Ik reserveer 1 1/2 uur voor je. De Ophelderingsessie kost eenmalig 40,- Het kan in mijn ruimte in Amsterdam, of via Zoom.

Een Ophelderingsessie geeft je inzicht in wat je wil, wat je tegenhoudt en wat je kunt doen.
Er is voor mij geen verschil tussen deze sessie met jou en die met mijn klanten.
We werken samen, je krijgt sowieso inzicht en we kijken of het klikt.

Er is 2x per maand een Ophelderingsessie op donderdagavond of vrijdagmiddag, dus reserveer je plek hier