Selecteer een pagina

What People Are Saying

My sessions with Niels gave me tools to ground myself in my self-development journey. As a result I am more centered, and became more efficient in my work and less stressed.

Not only did we uncover solutions to current issues. We also found new ways to expand my work, track progress and transform myself.

Niels is always surprising, he analyses things in a way that pushes me in a different direction. He’s exploratory, unrelenting and insolent. I stopped reacting to ‘urgent’ matters and started creating from my own values.

I came to admire Niels’ ability to think laterally and his approach to problems. This is both penetrating and expansive, and always supplying new perspectives.

If you want to grow as a person I can recommend a partnership with Niels. This is for people who want to truly understand the issues they face in their professional life.

His ability to see through things is a great gift for me. It opened new avenues to approach issues in my work. I could not have reached this with such speed and clarity on my own.

David Backovsky

Video and audio designer

I always leave a session with Niels feeling lighter and more aligned to my truth. It helped me to preserve energy and increase my productivity in a more sustainable way. Niels’ best talent is to connect deeply.

His presence and support bring me a lot of new information about myself. Like finding a better balance in priorities and recognizing my boundaries. He is a warm, sharp thinker and a great listener. His ability to reformulate my words with empathy makes me feel heard.

He asks powerful questions that allow me to reach a higher level and helps me gain valuable insights. Like knowing what matters to me and operating from it.

To me, self-exploration is not always a comfortable path. But it is necessary find my own limitations or wounds, so I can grow.

To keep it light and practical, we do various exercises adapted to my circumstances. Niels has valuable acting skills that help me put my new insights into practice. This is both playful and confronting. Without his help I would not have reached this depth, nor would I ever dare to face those deeper issues.

I certainly recommend him to those who like to learn about themselves. And to the seekers who already searched different levels but started to stagnate. He’s a perfect guide during those adventures that lead deep into your soul and have you come out with ease.

Petra Krumpochova

Analytical & QC Development Scientist

Niels werkt gevoelsmatig, dat is zijn kracht. Dat is ook echt wel nodig bij iemand die zo rationeel is als ik. Hij luistert goed en daagt me uit om meer soul-searching te doen, om continu hoofd en hart te combineren. Dit is doeltreffend. Het gaf me nieuwe inzichten waar ik nu veel aan heb.

Niels komt met hele inzichtgevende en originele out of the box-vragen, die me helpen om ruim en breed te denken. Zijn nieuwsgierigheid en de aansluiting in het gesprek pusht me om steeds dieper te gaan. Dat was goed en confronterend tegelijk.

Het heeft er toe geleid dat ik nu beter richting kan geven aan mijn loopbaan en dat is super fijn!

Willemijn de Nooij

Senior HRBP Marketing , Unilever

Niels is een enorme aanrader als je wil los komen van je eigen (denk)kaders en op zoek bent naar een manier om anders naar jezelf te luisteren.

Ik was meteen onder de indruk van de manier waarop Niels met weinig woorden een shift kan losmaken. Namelijk van denken naar voelen. Er is een “angst”-stem die vaak hard schreeuwt dat ik problemen metéén moet doorgronden en oplossen. Niels liet me de focus verleggen naar wat ik voel bij bepaalde onderwerpen. Ik kwam erachter dat ik dat heel goed kan en prima weet wat ik wel en niet wil, als ik de rust neem om daar naar te luisteren. Ik heb alles waar ik stress bij voelde afgezegd en ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Ik heb zelfs besloten te verhuizen omdat ik me daar niet relaxed voelde. Van daaruit heb ik besloten een andere kant op te gaan met mijn carrière. Eentje die me veel meer rust en ruimte geeft. En dat is gelukt! Ik heb een nieuwe baan gevonden en heb er heel veel zin in!

Ruth Tolhuijs

Recruitment consultent, WeKnowPeople

Niels is een bijzondere man. Omdat hij mij niet probeert te paaien, voel ik dat hij mij serieus neemt. Dit werkt bij mij enorm vertrouwen op waardoor ik dingen kan laten zien die ik normaal niet snel zou blootgeven.

Voor mij enorm effectief omdat ik op een veilige manier direct in een lastige situatie wordt geplaatst. Zo kan ik goed kijken naar mijn gedrag (bijvoorbeeld mijn wens om leuk gevonden te worden) en kiezen om er wat mee te doen.

Hij laat mij in controle, door slimme vragen en persoonlijke onderzoeksmethoden. Ondanks dat ik soms zijn hulp wil zorgt hij ervoor dat ik zelf eerst naar binnen ga en kijk wat er echt speelt. Hij is dus geen redder van een slachtoffer, maar echt een “enabeler”.

Karan Haagmans

Senior digital strategist, Brandloyalty

Niels is een wijs persoon van wie ik veel heb geleerd, vooral op emotioneel en spiritueel niveau. Resultaat: ik hoef mijn gevoelens niet meer achteraf te rechtvaardigen en te herkauwen. 

Nu kan ik mijn gevoelens vertrouwen (in plaats van alleen mijn ratio). Mijn verlangen om deze twee te integreren was dichterbij dan ik dacht.

Niels nodigt je uit om open te zijn en jezelf, want dat is hij ook. Samen ontdekt je jouw thema’s en wat kan je daarbij kan helpen.

Ik vond het bijvoorbeeld waardevol om het verlies van mijn moeder te bespreken en haar aanwezigheid meer te voelen. Dat was emotioneel, maar ook mooi. Ik zie nu in dat ik ook voor mezelf een moeder kan zijn. Dat geeft mij vertrouwen.

Een coach nemen is best spannend: angst voor het onbekende denk ik.

Niels oordeelt niet en stelt vragen die je zelf vaak over het hoofd ziet. Bijvoorbeeld: is het slecht om veel na te denken? En om vooruitgang te boeken hoef je niet altijd te graven naar de oorzaak van dingen uit het verleden (een verademing voor mij).

Mijn kijk op coaching is veranderd. Niels is niet iemand die je gaat helpen bij het oplossen van het ‘probleem’ van jezelf. Hij laat je betere manieren zien om te zien wat er al is, dingen die je zelf niet ziet. Krachtig en geruststellend.

Ik zou Niels zeker aanbevelen, bijvoorbeeld aan een goede vriendin. Hij werkt vanuit intuïtie en houdt je een spiegel voor. De oplossing zit in jou en de antwoorden zijn er al, maar soms moet je ze vinden. Dat hoef je niet helemaal alleen te doen.

Janet Raijmakers

Senior Controller Business Planning, Bol.com

Ik heb enorm veel resultaten geboekt: vooral zelfvertrouwen. Niels is voor mij onvergelijkbaar met eerdere coaches. Ik heb mijzelf goed leren kennen, en de werking van ons brein.

Eerst was ik bang voor wéér een zweverige coach. Niels is juist concreet en begrijpelijk en dat geeft enorme rust en vertrouwelijkheid. Uiteindelijk vond ik dat ‘zweverige’ het leukst en meest waardevol. 

Mijn uitdaging lag bijvoorbeeld in het contact met mensen die iets van mij verwachten. Ik bleef te rationeel en zat mezelf daarmee in de weg. Door zinvolle diepgaande gesprekken heb ik nu inzicht in mijn eigen belemmerende gedachten. De toepasbare oefeningen helpen me nog elke week om effectiever te communiceren.

Niels coachte onze hechte groep ‘Young Professionals’ in een langdurig traject, en mij ook individueel. Je leert jezelf en anderen goed kennen en begrijpt waarom mensen op een bepaalde manier kunnen reageren.

Ik kan Niels zeker aanbevelen, als je meer uit jezelf en je vaardigheden wil halen. In je werk of privé. Als je jezelf openstelt dan kun je enorme stappen maken.

Met Niels ga je een samenwerking aan met iemand die oprecht is. Hij is heel aandachtig en dat is ook zijn kracht. Hij zegt zelden zo maar iets om te zeggen. Vaak heeft alles een boodschap, en als je jezelf openstelt dan kun je zeker groeien. Wat je er in stopt haal je eruit.

Ik ben enorm dankbaar voor alles wat hij mij geleerd heeft, en pas zoveel mogelijk toe in mijn dagelijkse leven.

Ivo Dierkx

Toezichthouder, Provincie Flevoland

Ik heb mijn doel zeker bereikt! Ik heb ontdekt dat mijn baan precies bij mij past. Ik twijfelde hier al een tijdje aan. Nu niet meer.

Hierdoor heb ik proactief leuke opdrachten aangetrokken die bij mij passen. Hierdoor ben ik meer betrokken bij mijn werk. Ik heb ook meer inzicht in wat ik in de toekomst wil.

Niels is empathisch en focust op emotie en onderliggende waarden. De actieve oefeningen zijn erg handig voor mij en leuk om te doen. Ik zou dit programma aanbevelen aan mensen die twijfels hebben over hun werk. Zeker als ze vanuit een breder perspectief willen kijken wat bij hen past.

Pauline Loeff

Senior Consultant Governance, Risk and Compliance, Deloitte

Mijn doel was assertiever worden. Dat heb ik absoluut bereikt. Ik ben me van veel dingen bewuster geworden en kan verder met de resultaten. Ik durf nu mijn mond open te doen of om hulp te vragen als dat nodig is. Dat scheelt mij veel frustratie en stress.

Wat Niels deed werkte heel goed voor mij. Het is een combinatie van bewustwording en concrete tools die ik direct kan toepassen. Bovendien krijg ik veel ruimte om het zelf in te vullen. Dat geeft vertrouwen.

In het begin was ik sceptisch over coaching. Toch bleek keer op keer dat ik in de praktijk veel had bereikt, meer dan verwacht. Vanaf de eerste ontmoeting had ik een goed gevoel bij Niels. Dat is zo gebleven.

Nico Nijland

ICT Servicedesk, KPN

Ik kan nu beter vertrouwen op mijn eigen stem en volg mijn intuitie. Heel waardevol in mijn werk.

Niels is een fijne professionele coach en mooi mens! Door zijn oordeelloze houding voel ik mij veilig en durf ik mij open te stellen. Zo kom ik bij mijn eigen gevoelsniveau. Iets wat ik niet meteen altijd bij mezelf wil en kan toe laten.

Niels snapt de lading achter de woorden, dus je hoeft bij hem niet eens zoveel te zeggen. Een andere kwaliteit is zijn onbevoordeelde aandacht en aanwezigheid: hij is er helemaal. Dat nodigt mij uit om ook aanwezig te zijn.

Rosalie Met

Eigenaar, Trainer en Coach, Bureau YOP

Ik heb mezelf meer leren accepteren. Ik heb sinds mijn studie niet zo’n snelle vooruitgang in mijn persoonlijke ontwikkeling gezien. Daar pluk ik nu de vruchten van. Ik ben veel meer ontspannen tijdens een moeilijk gesprek, waardoor het beter gaat.

Het belangrijkste dat ik van Niels heb geleerd: mijn onzekerheid niet als een probleem te zien. Ik accepteer wie ik ben en hoe dingen gebeuren. Niels gaf me mentale en fysieke oefeningen om me hierbij te helpen.

Ik ben gestopt met mezelf te straffen als een gesprek niet aan mijn eigen verwachtingen voldoet. Soms voel ik me onzeker en durf ik niet veel te zeggen. Het grappige is – sinds ik dit accepteer- dat ik me veel meer uit spreek!

Niels was mijn coach tijdens een Young Professionals jaargang. Ik begon met vooroordelen en dacht “weer aan persoonlijke ontwikkeling werken”. Wat was er zo anders aan dit programma? Dat bleek al snel coach Niels te zijn.

Niels heeft een verfrissende manier van coachen die ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Niels helpt je altijd te ontdekken wat JIJ nodig hebt. Zodat je op uw eigen voorwaarden kunt groeien. Naast de goede tips en de oefeningen die hij toevoegt.

Door zijn coaching kwam ik erachter dat ik uiteindelijk mezelf heb geholpen. Met een strategie waaraan ik mij kan committeren, in plaats van een oplossing opgelegd door iemand anders.

Tijdens sessies met Niels is de sfeer altijd vrolijk en ontspannen. Hierdoor durft iedereen zich open te stellen. Ik volg dit programma zowel individueel als met collega’s. Nu helpen we elkaar met struikelblokken. Er zijn mooie dingen ontstaan.

Ik wil Niels zeker aanraden aan iedereen die wil groeien.

Nancy Lisman

Kwaliteits- en Procesadviseur , Omgevingsdienst Flevoland, Gooi en Vechtstreek

Ik ben veel proactiever geworden. En ik ben veel zichtbaarder binnen de organisatie (niet op internet…).

Hulp vragen of externe partijen bellen is nu een veel kleinere drempel bijvoorbeeld. Dat komt omdat ik een andere mindset heb.

Naast mijn professionele groei heb ik ook in mijn privéleven resultaten geboekt. Ik kan veel meer ontspannen omgaan met nieuwe situaties. Mijn perfectionisme en de drang om alles 100% te weten voordat ik actie onderneem, zijn ook veel minder geworden.

Ik ben nogal een nuchter persoon en coaching had een negatieve bijklank in mijn beleving. Ik was bang dat het wazig zou zijn. Al snel werd duidelijk dat ik van Niels hele concrete en handige tools kreeg.

We gebruikten geen eenduidige “methode”, maar Niels nodigde me uit om zelf mijn ontwikkeling vorm te geven. Dat was voor mij even wennen, maar des te beter. Hij helpt je erachter te komen welke strategieën en methoden bij jou passen.

Tijdens een van onze laatste gesprekken kwam ik erachter dat ik al een tijdje anders naar de dingen keek. Dit is wat ik het leukst vond aan de sessies. Ik was onopgemerkt veranderd.

Mocht je ergens mee worstelen in je werk of privé, dan kan ik coaching met Niels van harte aanbevelen. Zelfs als je er sceptisch over bent. Ik heb de persoonlijke groei die ik ermee realiseerde zeker onderschat!

Anoniem

Specialist wet- en regelgeving, Overheidsinstantie

Niels heeft mij geholpen om van een afwachtende naar een proactieve houding te komen. Hij heeft mijn werksituatie dusdanig nagespeeld dat ik inzicht kreeg in het effect van mijn gedrag. Confronterend en daardoor waardevol. Vervolgens kon ik oefenen met verschillende stijlen, die ik nu toepas.

Pieter van den Grinten

Senior Consultant, KPMG

Niels laat je ervaren, zonder oordeel. Zijn begeleiding balanceert tussen verzachten en aanmoedigen. Hij spreekt vanuit zichzelf, voelt je goed aan en zegt wat er nodig is. Hij laat mij het oplossen. Daardoor voel ik vertrouwen en creëert hij autonomie. Daar denk ik als leidinggevende wel eens aan terug.

Erik Doornbos

Interim manager, Hoofd vakgroep KJG

Ik ben veel effectiever geworden in gesprekken en samenwerking. Niels heeft mij geholpen mijn kwetsbaarheid te ervaren en van daaruit mijn kracht. Hij spiegelde me tijdens een rollenspel. Zo heb ik dit leren gebruiken in een moeilijke situatie. Zo kon ik groeien vanuit een authentieke plek. Heel waardevol.

Coen Blanken

Senior Consultant , EY Business transformation