What People Are Saying

Niels werkt gevoelsmatig, dat is zijn kracht. Dat is ook echt wel nodig bij iemand die zo rationeel is als ik. Hij luistert goed en daagt me uit om meer soul-searching te doen, om continu hoofd en hart te combineren. Dit is doeltreffend. Het gaf me nieuwe inzichten waar ik nu veel aan heb.

Niels komt met hele inzichtgevende en originele out of the box-vragen, die me helpen om ruim en breed te denken. Zijn nieuwsgierigheid en de aansluiting in het gesprek pusht me om steeds dieper te gaan. Dat was goed en confronterend tegelijk.

Het heeft er toe geleid dat ik nu beter richting kan geven aan mijn loopbaan en dat is super fijn!

Willemijn de Nooij

Senior HRBP Marketing , Unilever

Niels is een enorme aanrader als je wil los komen van je eigen (denk)kaders en op zoek bent naar een manier om anders naar jezelf te luisteren.

Ik was meteen onder de indruk van de manier waarop Niels met weinig woorden een shift kan losmaken. Namelijk van denken naar voelen. Er is een “angst”-stem die vaak hard schreeuwt dat ik problemen metéén moet doorgronden en oplossen. Niels liet me de focus verleggen naar wat ik voel bij bepaalde onderwerpen. Ik kwam erachter dat ik dat heel goed kan en prima weet wat ik wel en niet wil, als ik de rust neem om daar naar te luisteren. Ik heb alles waar ik stress bij voelde afgezegd en ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Ik heb zelfs besloten te verhuizen omdat ik me daar niet relaxed voelde. Van daaruit heb ik besloten een andere kant op te gaan met mijn carrière. Eentje die me veel meer rust en ruimte geeft. En dat is gelukt! Ik heb een nieuwe baan gevonden en heb er heel veel zin in!

Ruth Tolhuijs

Recruitment consultent, WeKnowPeople

Niels is een bijzondere man. Omdat hij mij niet probeert te paaien, voel ik dat hij mij serieus neemt. Dit werkt bij mij enorm vertrouwen op waardoor ik dingen kan laten zien die ik normaal niet snel zou blootgeven.

Voor mij enorm effectief omdat ik op een veilige manier direct in een lastige situatie wordt geplaatst. Zo kan ik goed kijken naar mijn gedrag (bijvoorbeeld mijn wens om leuk gevonden te worden) en kiezen om er wat mee te doen.

Hij laat mij in controle, door slimme vragen en persoonlijke onderzoeksmethoden. Ondanks dat ik soms zijn hulp wil zorgt hij ervoor dat ik zelf eerst naar binnen ga en kijk wat er echt speelt. Hij is dus geen redder van een slachtoffer, maar echt een “enabeler”.

Karan Haagmans

Senior digital strategist, Brandloyalty

Niels is een wijs persoon van wie ik veel heb geleerd, vooral op emotioneel en spiritueel niveau. Resultaat: ik hoef mijn gevoelens niet meer achteraf te rechtvaardigen en te herkauwen.

Nu kan ik mijn gevoelens vertrouwen (in plaats van alleen mijn ratio). Mijn verlangen om deze twee te integreren was dichterbij dan ik dacht.

Niels nodigt je uit om open te zijn en jezelf, want dat is hij ook. Samen ontdekt je jouw thema’s en wat kan je daarbij kan helpen.

Een coach nemen is best spannend: angst voor het onbekende denk ik.

Niels oordeelt niet en stelt vragen die je zelf vaak over het hoofd ziet. En om vooruitgang te boeken hoef je niet altijd te graven naar de oorzaak van dingen uit het verleden (een verademing).

Mijn kijk op coaching is veranderd. Niels is niet iemand die je gaat helpen bij het oplossen van het ‘probleem’ van jezelf. Hij laat je betere manieren zien om te zien wat er al is, dingen die je zelf niet ziet. Krachtig en geruststellend. Dat hoef je niet helemaal alleen te doen.

Ik zou Niels zeker aanbevelen, bijvoorbeeld aan een goede vriendin.

Lesley Wardrop

Business controller, Pearson

Ik heb enorm veel resultaten geboekt: vooral zelfvertrouwen. Niels is voor mij onvergelijkbaar met eerdere coaches. Ik heb mijzelf goed leren kennen, en de werking van ons brein.

Eerst was ik bang voor wéér een zweverige coach. Niels is juist concreet en begrijpelijk en dat geeft enorme rust en vertrouwelijkheid. Uiteindelijk vond ik dat ‘zweverige’ het leukst en meest waardevol. 

Mijn uitdaging lag bijvoorbeeld in het contact met mensen die iets van mij verwachten. Ik bleef te rationeel en zat mezelf daarmee in de weg. Door zinvolle diepgaande gesprekken heb ik nu inzicht in mijn eigen belemmerende gedachten. De toepasbare oefeningen helpen me nog elke week om effectiever te communiceren.

Niels coachte onze hechte groep ‘Young Professionals’ in een langdurig traject, en mij ook individueel. Je leert jezelf en anderen goed kennen en begrijpt waarom mensen op een bepaalde manier kunnen reageren.

Ik kan Niels zeker aanbevelen, als je meer uit jezelf en je vaardigheden wil halen. In je werk of privé. Als je jezelf openstelt dan kun je enorme stappen maken.

Met Niels ga je een samenwerking aan met iemand die oprecht is. Hij is heel aandachtig en dat is ook zijn kracht. Hij zegt zelden zo maar iets om te zeggen. Vaak heeft alles een boodschap, en als je jezelf openstelt dan kun je zeker groeien. Wat je er in stopt haal je eruit.

Ik ben enorm dankbaar voor alles wat hij mij geleerd heeft, en pas zoveel mogelijk toe in mijn dagelijkse leven.

Ivo Dierkx

Toezichthouder, Provincie Flevoland

Sinds mijn samenwerking met Niels, ben ik in staat om betere keuzes te maken. In mijn professionele carrière, maar ook daarbuiten. 

Ik merkte dat ik op de werkvloer vaak de drang had om “overal bij te willen zijn”, op zoek naar erkenning van anderen. Achteraf was ik niet blij met de keuzes die ik maakte, omdat ze niet in lijn waren met mijn passies en talenten. Met Niels heb ik geleerd om deze situaties te herkennen. Het voorkomt dat ik me laat meeslepen in het moment en helpt om bewuste keuzes te maken. 

Het fijne van Niels’ aanpak is dat hij je bewust maakt van de onderliggende factoren die je gedrag bepalen. We gaan geen symptomen bestrijden. Hij helpt je aan een ander perspectief, om te handelen vanuit je behoeften en vanuit wat voor jou het belangrijkst is. Samen ontdekten we dat ik ook buiten mijn werk vaak op dezelfde manier reageerde. Door deze aanpak ben ik ook in mijn privéleven veel effectiever. 

De sessies met Niels zijn een kick-starter geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het heeft de basis gelegd waarop ik nu gestaag verder bouw. Soms kritisch en confronterend, maar altijd opbouwend, gemoedelijk en zeer leerzaam.

Bart de Peuter

Data scientist & Product Manager, Building Blocks

In mijn eerste gesprek met Niels viel me iets op: zijn integriteit. Dat trok me meteen over de streep om een verhelderingssessie te doen. Hij probeerde me er niet van te overtuigen dat ik een coach nodig had – laat staan hem. 

Die integriteit is wat Niels voor mij bijzonder maakt. Hij gelooft dat coaching alleen werkt op basis van intrinsieke motivatie.

Tijdens de Ophelderingssessie voelde ik dat weer. Hij luistert en kijkt en observeert heel goed. En daardoor kwamen we samen tot verrassende inzichten. 

Mijn belangrijkste les was bedrieglijk eenvoudig: Ik ben mijn eigen rem. 

Dit was een antwoord op de vraag waarvoor ik vooral kwam. Hoe zet ik mijn ideeën om in daden, zonder twijfels, schuldgevoelens, afleiding. Hoe vind ik de moed en durf ik genoeg ruimte te nemen om het ook daadwerkelijk uit te voeren.

Na die sessie heb ik meteen actie ondernomen en ervaren dat ik die rem kan loslaten zoals ik dat wil. Ik heb een nieuwe workshop in het leven geroepen, iets wat ik al een tijdje aan het uitstellen was.

Jantine Geldof

Digital Content Specialist, Crossphase

Via (Niels) coaching leerde ik herkennen wanneer ik iets doe uit kracht of uit schuld, schaamte, compensatie of validatie. Ik heb voor het eerst een versie van mezelf opgeschreven zonder mitsen en maren.

Wim Amels

Partnerships Coordinator, VPRO

My sessions with Niels gave me tools to ground myself in my self-development journey. As a result I am more centered, and became more efficient in my work and less stressed.

Not only did we uncover solutions to current issues. We also found new ways to expand my work, track progress and transform myself.

Niels is always surprising, he analyses things in a way that pushes me in a different direction. He’s exploratory, unrelenting and insolent. I stopped reacting to ‘urgent’ matters and started creating from my own values.

I came to admire Niels’ ability to think laterally and his approach to problems. This is both penetrating and expansive, and always supplying new perspectives.

If you want to grow as a person I can recommend a partnership with Niels. This is for people who want to truly understand the issues they face in their professional life.

His ability to see through things is a great gift for me. It opened new avenues to approach issues in my work. I could not have reached this with such speed and clarity on my own.

David Backovsky

Video and audio designer

I always leave a session with Niels feeling lighter and more aligned to my truth. It helped me to preserve energy and increase my productivity in a more sustainable way. Niels’ best talent is to connect deeply.

His presence and support bring me a lot of new information about myself. Like finding a better balance in priorities and recognizing my boundaries. He is a warm, sharp thinker and a great listener. His ability to reformulate my words with empathy makes me feel heard.

He asks powerful questions that allow me to reach a higher level and helps me gain valuable insights. Like knowing what matters to me and operating from it.

To me, self-exploration is not always a comfortable path. But it is necessary find my own limitations or wounds, so I can grow.

To keep it light and practical, we do various exercises adapted to my circumstances. Niels has valuable acting skills that help me put my new insights into practice. This is both playful and confronting. Without his help I would not have reached this depth, nor would I ever dare to face those deeper issues.

I certainly recommend him to those who like to learn about themselves. And to the seekers who already searched different levels but started to stagnate. He’s a perfect guide during those adventures that lead deep into your soul and have you come out with ease.

Petra Krumpochova

Analytical & QC Development Scientist

Ik heb mezelf meer leren accepteren. Ik heb sinds mijn studie niet zo’n snelle vooruitgang in mijn persoonlijke ontwikkeling gezien. Daar pluk ik nu de vruchten van. Ik ben veel meer ontspannen tijdens een moeilijk gesprek, waardoor het beter gaat.

Het belangrijkste dat ik van Niels heb geleerd: mijn onzekerheid niet als een probleem te zien. Ik accepteer wie ik ben en hoe dingen gebeuren. Niels gaf me mentale en fysieke oefeningen om me hierbij te helpen.

Ik ben gestopt met mezelf te straffen als een gesprek niet aan mijn eigen verwachtingen voldoet. Soms voel ik me onzeker en durf ik niet veel te zeggen. Het grappige is – sinds ik dit accepteer- dat ik me veel meer uit spreek!

Niels was mijn coach tijdens een Young Professionals jaargang. Ik begon met vooroordelen en dacht “weer aan persoonlijke ontwikkeling werken”. Wat was er zo anders aan dit programma? Dat bleek al snel coach Niels te zijn.

Niels heeft een verfrissende manier van coachen die ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Niels helpt je altijd te ontdekken wat JIJ nodig hebt. Zodat je op uw eigen voorwaarden kunt groeien. Naast de goede tips en de oefeningen die hij toevoegt.

Door zijn coaching kwam ik erachter dat ik uiteindelijk mezelf heb geholpen. Met een strategie waaraan ik mij kan committeren, in plaats van een oplossing opgelegd door iemand anders.

Tijdens sessies met Niels is de sfeer altijd vrolijk en ontspannen. Hierdoor durft iedereen zich open te stellen. Ik volg dit programma zowel individueel als met collega’s. Nu helpen we elkaar met struikelblokken. Er zijn mooie dingen ontstaan.

Ik wil Niels zeker aanraden aan iedereen die wil groeien.

Nancy Lisman

Kwaliteits- en Procesadviseur , Omgevingsdienst Flevoland, Gooi en Vechtstreek

Ik ben veel proactiever geworden. En ik ben veel zichtbaarder binnen de organisatie (niet op internet…).

Hulp vragen of externe partijen bellen is nu een veel kleinere drempel bijvoorbeeld. Dat komt omdat ik een andere mindset heb.

Naast mijn professionele groei heb ik ook in mijn privéleven resultaten geboekt. Ik kan veel meer ontspannen omgaan met nieuwe situaties. Mijn perfectionisme en de drang om alles 100% te weten voordat ik actie onderneem, zijn ook veel minder geworden.

Ik ben nogal een nuchter persoon en coaching had een negatieve bijklank in mijn beleving. Ik was bang dat het wazig zou zijn. Al snel werd duidelijk dat ik van Niels hele concrete en handige tools kreeg.

We gebruikten geen eenduidige “methode”, maar Niels nodigde me uit om zelf mijn ontwikkeling vorm te geven. Dat was voor mij even wennen, maar des te beter. Hij helpt je erachter te komen welke strategieën en methoden bij jou passen.

Tijdens een van onze laatste gesprekken kwam ik erachter dat ik al een tijdje anders naar de dingen keek. Dit is wat ik het leukst vond aan de sessies. Ik was onopgemerkt veranderd.

Mocht je ergens mee worstelen in je werk of privé, dan kan ik coaching met Niels van harte aanbevelen. Zelfs als je er sceptisch over bent. Ik heb de persoonlijke groei die ik ermee realiseerde zeker onderschat!

Anoniem

Specialist wet- en regelgeving, Overheidsinstantie

Niels heeft mij geholpen om van een afwachtende naar een proactieve houding te komen. Hij heeft mijn werksituatie dusdanig nagespeeld dat ik inzicht kreeg in het effect van mijn gedrag. Confronterend en daardoor waardevol. Vervolgens kon ik oefenen met verschillende stijlen, die ik nu toepas.

Pieter van den Grinten

Senior Consultant, KPMG

Niels laat je ervaren, zonder oordeel. Zijn begeleiding balanceert tussen verzachten en aanmoedigen. Hij spreekt vanuit zichzelf, voelt je goed aan en zegt wat er nodig is. Hij laat mij het oplossen. Daardoor voel ik vertrouwen en creëert hij autonomie. Daar denk ik als leidinggevende wel eens aan terug.

Erik Doornbos

Interim manager, Hoofd vakgroep KJG

Ik ben veel effectiever geworden in gesprekken en samenwerking. Niels heeft mij geholpen mijn kwetsbaarheid te ervaren en van daaruit mijn kracht. Hij spiegelde me tijdens een rollenspel. Zo heb ik dit leren gebruiken in een moeilijke situatie. Zo kon ik groeien vanuit een authentieke plek. Heel waardevol.

Coen Blanken

Senior Consultant , EY Business transformation

Door Niels ben ik me meer bewust geworden van mijn energielevel en hoe ik me voel. Ik besef ook dat ik meer naar mijn lichaam moet luisteren. Ik voel beter aan wanneer mijn energie op begint te raken en wanneer ik rust moet nemen. Daardoor overschrijd ik minder grenzen, waardoor mijn energieniveau hoog blijft. Ik heb bijvoorbeeld besloten om 36 uur te gaan werken in plaats van 40 uur. Die extra tijd besteed ik aan rust nemen en tijd voor mezelf.

Nu ik meer energie heb, kan ik weer verder wandelen en ben ik begonnen met fietsen. Ik zie ook de mogelijkheid om in de toekomst andere sporten op te pakken.  Ik zie dus verbetering op veel verschillende gebieden.

Ik wilde graag coaching door twee belangrijke zaken: Beter gebruik maken van de beperkte energie die ik heb en ik wilde uitzoeken wat ik wil in mijn huidige werk.

Ik zou de coaching van Niels zeker aanraden aan anderen. Vooral degenen die aan zichzelf willen werken. Die rationeel wel weten wat ze moeten doen, maar er emotioneel niet toe in staat zijn.

Tijdens het traject kreeg ik zoveel inzichten waarvan ik me niet bewust was. Niels werd getriggerd door mijn woordkeuze en maakte het bespreekbaar, wat soms geweldige nieuwe inzichten opleverde. Er zijn veel succesvolle momenten geweest en door de coaching ben ik me daar veel bewuster van. Al met al geeft dit me veel positieve energie.

Renée Lenders

Data Scientist en Deliver Manager, Building Blocks

Sinds de coaching van Niels kan ik eindelijk loslaten en genieten van het leven. Dit is voor mij nog steeds zo bijzonder omdat ik mezelf altijd zag als een perfectionist. Nu weet ik dat het toch wel goed komt. Mezelf kwetsbaarder opstellen maakt me zoveel robuuster, dit terwijl ik dichtbij mezelf blijf.

De mensen om me heen kunnen de verandering ook opmerken! Ze zeggen zelfs: “Wow, je bent zo’n ander mens dan een jaar geleden.”

Door meer in contact te zijn met mezelf en te handelen vanuit mijn persoonlijke waarden, kan ik me meer verbinden met anderen en kan ik ze helpen in hun zoektocht. Dat geeft me energie.

Mijn grootste obstakel was het gevoel van leegte in de dagelijkse sleur. Je laat je meeslepen en doet het gewoon, maar met weinig energie. De drive was er niet. Ik wisselde vaak van opdrachten/werkgevers. Dit ging een tijdje goed, maar al snel had ik het gevoel dat ik weer iets miste: Ik miste een doel.

Ik heb geleerd om meer rust uit te stralen en meer in balans te zijn. Ik ben ook meer aanwezig en heb meer zelfvertrouwen. Op mijn werk kon ik uiten wat ik wil en dat leidde tot een groot succes (ik ben nu een scrum master). Ook kijk ik realistischer naar mijn eigen kritiek/obstakels.

Niels heeft me geleerd om allereerst met mezelf in contact te komen, de rest volgt daarna.

Wat Niels onderscheidt van andere coaches: Hij helpt je in verbinding te staan met jezelf. 

Niels zoekt naar antwoorden in plaats van het gebruiken van standaardtechnieken en trucs die ik vaak herken bij andere coaches. Niels geeft je ruimte en rust, wat helpt om de diepte in te gaan. Hij geeft je ook het vertrouwen om alles te kunnen zeggen, want er volgt geen oordeel. Hij stelt slechts de vraag: Hoe komt dat zo?

Jeroen de Deken

Scrummaster, Canon Production Printing

Bij Niels voel ik me veilig en gezien. Hij wijst me erop als hij verschil opmerkt tussen wat ik zeg en wat ik daadwerkelijk doe. Ik hou ervan hoe hij me uitdaagt. 

Hij ziet mijn dromen en gebruikt deze dromen als rode draad van ons gesprek. Hij geeft me ruimte en helpt me praktische stappen te vinden om ‘het gewoon te doen’. Hij doet dit alles met liefde en compassie. Een van de resultaten voor mij is dat ik nu met gemak mijn coachingsklanten inschrijf. 

Niels’ superkracht is: tussen de regels door lezen en mensen volledige zeggenschap geven. Dit betekent dat ik de keuze heb en dat het aan mij is om te beslissen of ik daarheen wil of niet. 

Hij observeert mijn grenzen tijdens onze gesprekken en analyseert wat er plaatsvindt. Hij verruimt mijn mogelijkheden. Als ik over mijn zorgen praat, nodigt hij me uit om in een ander perspectief te stappen. Hij laat me inzien zien hoe mijn gedrag de wereld beïnvloedt en hoe het een impact kan hebben op toekomstige generaties. 

Niels helpt me mijn angsten te erkennen en erboven te staan. Ook heeft hij me geholpen om positiever in het leven te staan. 

Niels is hier het perfecte rolmodel van. Hij vertelt hoe hij zichzelf uitdaagt in zijn persoonlijke relaties en zaken. Ik hou ervan hoe hij zijn vriendelijkheid, openheid en speelsheid naar voren brengt tijdens onze sessies.

Caroline Quaife

Director Quaife Associate Ltd, Quaife Associate

Ik voel me meer ontspannen en veel gelukkiger. Ik heb een baan gevonden die me meer voldoening geeft. Ik heb geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren en minder aan de toekomst te denken. Daardoor kan ik op mijn lichaam vertrouwen en mijn “gut-feeling” als gids gebruiken.

Ik wilde een coach omdat ik zingeving, groei en plezier miste in mijn vorige baan. Het kostte me steeds meer energie. Ik leefde altijd in de toekomst, was gefocust op het volgende doel in mijn leven, om weer te groeien en nog gelukkiger te worden. In plaats daarvan voelde ik me juist opgejaagd, ontevreden, en zat ik vast in de zogenaamde: “Rat Race”.

Niels liet me inzien hoe vertragen en bewust zijn van het NU me vooruit helpt. Hierdoor kon ik mijn huidige leven meer accepteren, in plaats van rusteloos rond te kijken naar het volgende doel. Ik heb mezelf als persoon ontwikkeld.

In plaats van resultaatgericht te zijn, vind ik mijn familie, relatie, de zorg voor anderen en mijn gezondheid veel belangrijker. Ik ben meer tevreden met wat ik heb en niet ontevreden met wat ik nog niet heb.

De samenwerking met Niels was krachtig omdat we tijdens elke sessie keken naar wat ik nu nodig had. Bovendien was het contact heel prettig. De kracht van Niels is aanvoelen wat ik als persoon nodig heb. Door zijn diepgaande vragen kwamen we echt tot de kern. Ik kan Niels zeker aanbevelen! Ik denk dat het voor iedereen goed is om even stil te staan, als je stilstaat zie je meer.

Daan Voets

Fondsenwerver Acquisitie, Liliane Fonds

Door de coaching van Niels heb de afgelopen maanden een transformatie doorgemaakt. Vooral wat betreft mijn manier van denken over hoe ik functioneer.

Waar ik in het verleden de neiging had op de achtergrond te blijven om te luisteren wat de ander wilt en daar dan meteen aan toe te geven, ben ik nu meer aanwezig en kom ik voor mezelf op. Ik voel me krachtiger en krijg veel meer gedaan. Ook heb ik een betere band met mezelf en mijn omgeving. Ik merk dat ik over het algemeen blij ben met mezelf en mijn nieuwe manier van functioneren.

De kracht van rustig aan doen heeft me inzichten gegeven. Ik heb veel meer energie en ben beter in het stellen van prioriteiten die op dat moment het belangrijkst zijn. Ik ben me ook bewust geworden van mijn kracht om mensen met elkaar te verbinden. Daar ben ik erg trots op!

De aanleiding voor de coaching was mijn rol op mijn werk, die een grote mate van autonomie vereist. Ik merkte dat ik de neiging had anderen tegemoet te komen zonder naar mezelf te luisteren. Ik overschreed mijn grenzen.

Wat ik heb geleerd is spanningen in mijn lichaam te herkennen wanneer ik mijn grenzen overschrijd en hoe ik trouw kan blijven aan mezelf in een gesprek met iemand die intimiderend is. Ook zakelijk kan ik nu duidelijk aangeven wat ik wil en zelfs confrontaties aangaan.

Ik heb Niels ervaren als een zeer prettige coach, die goed luistert. Hij richt zich niet op het verleden, maar op het heden en wat er nu gebeurt.

Michel Hoogendoorn

Agility expert / Senior Scrum Master, Nationale-Nederlanden

Door de coachingsessies van Niels voel ik me rustiger en sterker. Ik heb meer zeggenschap over mijn eigen leven en ga graag nieuwe avonturen aan. Ook voel ik niet meer de druk om voortdurend te presteren. Ook maak ik me minder druk om wat anderen over me denken. Ik durfde zelfs te onderhandelen om een hoger salaris en ging moeilijke gesprekken met collega’s aan. Als resultaat van de coaching heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik mezelf wil ontwikkelen.

Ik ben niet de enige die het verschil opmerkt. Mijn baas complimenteerde me over het feit dat ik gegroeid ben als leider. Ook op persoonlijk niveau, zo zegt mijn vriendin dat ik meer ontspannen ben.

Mijn probleem was dat ik altijd automatisch reageerde op bepaalde situaties. Ik raakte gestrest en deed er alles aan om me zekerder te voelen als ik niet wist wat ik moest doen. Dit leverde nog meer stress op.

Niels heeft me laten inzien dat ik niet altijd moet handelen vanuit een zelf aangeleerde reflex. Daarentegen moet ik nadenken over wat ik voel, opmerken welke emoties opkomen en dan kiezen hoe ik ermee omga.

De drie aspecten die krachtig zijn aan de sessies van Niels:

1) Het gaat altijd om het hier en NU. Hoe ik me op dit moment voel.

2) Het gaat over de verbinding tussen lichaam en geest.

3) Niels kijkt dwars door mijn “bullshit” heen. Soms had ik het niet eens door dat ik een masker op had gezet. Ik ontdekte problematische constructies in mijn gedachtegang.

Iedereen die zichzelf onder druk zet of stress ervaart door externe factoren:

Je kunt absoluut baat hebben bij de coaching van Niels. Hij creëert een veilige omgeving en helpt je op verschillende gebieden.

Tom van der Woude

Head of Product, Building Blocks

Ik sta meer in verbinding met mezelf. Mijn relatie met mijn vriendin en collega’s is verbeterd. Mijn resultaten zijn verbeterd.

Kortom, alles is moeiteloos geworden. Ik hoef niet meer continue na te denken voordat ik handel.

Mijn probleem was dat ik voortdurend onrustig was, voortdurend nadacht over de volgende stappen die ik moest nemen of nadacht over wat ik had moeten doen. Mijn rusteloosheid had niet alleen een grote invloed op mijzelf, maar ook op mijn omgeving. Daarnaast durfde ik me ook niet kwetsbaar op te stellen. Ik was bang dat mensen me zouden kwetsen, dus bouwde ik een muur om mezelf heen.

Ik besloot me volledig over te geven aan de coaching en Niels volledig te vertrouwen. Ik vertrouwde hem om me mee te nemen op onze reis en ik vertelde hem alles wat me bezighield. Niels gaf me de juiste middelen door op het juiste moment een spiegel voor te houden en empathisch te reageren. Hij gaf fysieke opdrachten die hielpen met mijn ademhaling of ik moest letterlijk stilstaan en zien wat er met mijn lichaam gebeurde.

Dit alles hielp me gedurende de week om te beseffen en te erkennen: Wat gebeurt er nu? Wat betekent het? Moet ik ernaar luisteren of niet?

Het beantwoorden van deze vragen kan je helpen de juiste keuzes te maken en dat leidt uiteindelijk tot een impactvolle verandering.

Nu weet ik welke stappen ik moet zetten in de richting van mijn droom. Na de coaching sessies weet ik dat ik dat ik het op eigen houtje kan: Het ultieme “Wow-moment”.

En soms heb je een terugval, maar dat is oké. Je weet nu wat je moet doen en hoe je het moet aanpakken.

Dus, ja. Ik zou coaching met Niels absoluut aanraden!

Frank Hardeman

Guiding companies with their hyperpersonalisation journey, Building Blocks

Ik heb mijn doel zeker bereikt! Ik heb ontdekt dat mijn baan precies bij mij past. Ik twijfelde hier al een tijdje aan. Nu niet meer.

Hierdoor heb ik proactief leuke opdrachten aangetrokken die bij mij passen. Hierdoor ben ik meer betrokken bij mijn werk. Ik heb ook meer inzicht in wat ik in de toekomst wil.

Niels is empathisch en focust op emotie en onderliggende waarden. De actieve oefeningen zijn erg handig voor mij en leuk om te doen. Ik zou dit programma aanbevelen aan mensen die twijfels hebben over hun werk. Zeker als ze vanuit een breder perspectief willen kijken wat bij hen past.

Pauline Loeff

Senior Consultant Governance, Risk and Compliance, Deloitte

Mijn doel was assertiever worden. Dat heb ik absoluut bereikt. Ik ben me van veel dingen bewuster geworden en kan verder met de resultaten. Ik durf nu mijn mond open te doen of om hulp te vragen als dat nodig is. Dat scheelt mij veel frustratie en stress.

Wat Niels deed werkte heel goed voor mij. Het is een combinatie van bewustwording en concrete tools die ik direct kan toepassen. Bovendien krijg ik veel ruimte om het zelf in te vullen. Dat geeft vertrouwen.

In het begin was ik sceptisch over coaching. Toch bleek keer op keer dat ik in de praktijk veel had bereikt, meer dan verwacht. Vanaf de eerste ontmoeting had ik een goed gevoel bij Niels. Dat is zo gebleven.

Nico Nijland

ICT Servicedesk, KPN

Ik kan nu beter vertrouwen op mijn eigen stem en volg mijn intuitie. Heel waardevol in mijn werk.

Niels is een fijne professionele coach en mooi mens! Door zijn oordeelloze houding voel ik mij veilig en durf ik mij open te stellen. Zo kom ik bij mijn eigen gevoelsniveau. Iets wat ik niet meteen altijd bij mezelf wil en kan toe laten.

Niels snapt de lading achter de woorden, dus je hoeft bij hem niet eens zoveel te zeggen. Een andere kwaliteit is zijn onbevoordeelde aandacht en aanwezigheid: hij is er helemaal. Dat nodigt mij uit om ook aanwezig te zijn.

Rosalie Met

Eigenaar, Trainer en Coach, Bureau YOP